Ochrana osobních údajů

1.1       Nakládání s osobními údaji kupujícího a jejich ochrana se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

1.2       Kupující výslovně souhlasí se zpracováním svých osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy, pro účely vedení uživatelského účtu a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu.

1.3       Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě, a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o všech změnách svých osobních údajů.

1.4       Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu (dále jen „zpracovatel“). Osobní údaje kupujícího nebudou bez jeho předchozího souhlasu předávány třetím osobám, a to s výjimkou osob dodávajících objednané zboží.

1.5       Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány prodávajícím nebo zpracovatelem v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
Kupující potvrzuje, že jím poskytnuté osobní údaje jsou úplné, správné a pravdivé, a že je prodávajícímu poskytl dobrovolně.

1.6       Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

1.7       Kupující souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem prodávajícího a se zasíláním obchodních sdělení prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího.